Bakkerij Olde Keizer logo
Home › Recepten › Brood-Appeltaartjes

Brood-Appeltaartjes

Datum: 29 september 2023

Ingrediënten

6 sneetjes witbrood of maïsvloerbrood
50 g zachte boter
4 appels
1 eetlepel custardpoeder
2 eetlepels suiker
2 theelepels kaneelpoeder
50 g rozijnen
6 eenpersoons taartvormpjes (10 cm), ingevet

Bereidingswijze (voor 6 personen)
Verwarm de oven voor op 200°C. Rol de sneetjes brood met een deegroller iets platter en bestrijk ze aan beide kanten dun met boter. Bekleed elk vormpje met een sneetje brood. Bak de taartbodems in de oven in 5 minuten lichtbruin. Schil de appels, snijd ze in kleine stukjes en meng ze met de custard, suiker, kaneel en rozijnen. Schep dit mengsel in de taartbodems en bak de taartjes in de oven in 20-25 minuten gaar.

Deel recept

Bekijk andere recepten

29 september 2023